Firmatur

Firmaturer kan bidra til økt lojalitet blant deres medarbeidere og skape et mer engasjert, produktivt, attraktivt og positivt arbeidsmiljø! Ta med dine ansatte til Mineralparken og Klatreskogen og opplev spenningen og mestringsfølelsen i trærne og bli med på å skape godt samhold og gode minner i deres bedrift. Ta vare på dine ansatte, og dine ansatte vil ta vare på deg.

Klatreskogen er tilknyttet Mineralparken på Evje og har kort vei til områdets tilknyttede fasiliteter som gir mulighet til å delta på flere andre morsomme aktiviteter i umiddelbar nærhet. En runde i GrandPark tar ca. 2 timer å gjennomføre. Her får dere boltret dere på flere aktiviteter og hindre som kan få de tøffeste av dere til å bli svimle. Grandpark har 45 forskjellige aktiviteter, som er bygget 4-12 meter over bakken. Det er 4 ziplines som går over Otra, der den lengste er på 200 meter. Klatringen avsluttes i Skyfall, hvor dere først klatrer opp en 12 meter høy klatrevegg, kobler dere til en frittfall enhet, for deretter å hoppe ned igjen. Er dere klare? 🙂 

Maten vi serverer:

Etter klatringen serverer vi dere mat på vår takterasse eller inne i fjellet og her kan dere velge måltider som; Pizzabuffe, Hamburgertallerken med pommesfrites, Gruvelapskaus med  flatbrød og smør, Viltkarbonader med hjemmelaget potetmos og tyttebær eller Dagens suppe med ferskt brød og smør.

Bespisning inne i fjellet? Inkluder inngangen til Mineralparken og dere får et måltid i fantastiske omgivelser. Her er det en meget spesiell atmosfære og det gir en unik opplevelse når dere etter aktivitetene nyter mat og drikke på langbord blant alle de flotte krystallene.

Overnatting:

Vi tilbyr overnatting i lavvoer og dere velger selv om dere ønsker å ta med eget sengetøy eller om vi skal la det være klart til dere. Vi har to 16-mannslavvoer og en 25-mannslavvo. Overnatting innendørs og i våre nye Yurter er også tilgjengelig og da er inngang til Mineralparken inkludert.

Tilleggsaktiviteter:

Vil du gjøre mer enn å klatre? Legg til inngang til Mineralparken, så vil aktiviteter som boblefotball, lazertag, SUP og kanotur også bli tilgjengelig.

Kontakt oss på post@klatreskogen.no eller ring +47 37 93 13 10.