Klassetur

 

Vi har laget det perfekte opplegget for skoleklasser på klassetur! Samle klassen til en fantastisk tur med overnatting, god mat, og mange spennende aktiviteter! Vi har ferdigstilt 3 pakker som gjør det enkelt for deg å velge det som passer best! Vi kan gjerne skreddersy de helt etter deres ønsker og behov. Klikk deg inn på de forskjellige pakkene, og se hvilket som passer dere best!

Overnatting:
Vi har 3 stk lavvoer, som er meget gunstige å kunne fordele seg i etter deres egne ønsker. Lavvoene er bygget tørt og komfortabelt på terrassegulv og har kort avstand til sanitæranlegg. Det er også mulighet for strømtilkobling i lavvoene. Det er overnatting i lavvoene som er inkludert i pakkene.

Ønsker dere å oppgradere sovekomforten så kan vi anbefale yurtene våre, som er en glamorøs form for camping – også kaldt glamping. Her får man sove i senger og yurtene inneholder en liten sofagruppe og varmeovn. Dere velger selv om dere vil ha med eget sengetøy eller få det ferdig oppreid. Vi har også et Laftehus med store rom og gode senger til de mindre klassene/de ansvarlige voksne.

Aktiviteter:
Vi har en mengde med morsomme aktiviteter dere kan velge mellom, og dere vil garantert finne noe som passer til deres klasse! Bli med på spennende aktiviteter som Klatreskogen, Boblefotball, Lazertag, Paintball, GoKart, SUP, Teambuilding og flere steinaktiviteter. Velg den pakken som passer dere, så kan vi alltids legge til flere aktiviteter om dere ønsker det.

Måltider:
Frokosten serveres som buffet i Bistroen hver morgen mellom kl 09.00 og 10.00. Elevene smører selv matpakke som de spiser til lunsj. Juice og melk får de i bistroen hver dag fra kl 13.00. Middag serveres som buffet i bistroen hver dag kl. 18.00. Vi serverer pizzabuffet, tacobuffet, hamburger m/pommes frites, pasta bolognese eller lasagne. Middagen serveres med saft og dessert.

Inngang til Mineralparken
Alle elevene har under oppholdet fri tilgang til Mineralparken og dens fasiliteter så lenge parken er åpen. Etter middag kan vi tilby dere frie kveldsaktiviteter, og dere har til disposisjon volleyball, minigolf, kanoer, sykkelbåter, lekeplass, kjempesjakk og ringspill. Dere har også tilgang til hele den utvendige parken og badestranda under hele oppholdet.

Forslag til program:
Klikk deg inn på de forskjellige pakkene for å finne et tilpasset program. Og husk at vi skreddersyr pakkene slik at de passer akkurat til deres ønsker og behov. Dette er kun et forslag til program, og du finner det samme under pakke 3.

PROGRAM Kl. 09.00 Kl. 10.00 Kl. 13.00 Kl. 14.00 Kl. 18.00 Kl. 19.00
Dag 1 Ankomst Lunsj Aktivitet Middag Kveldsaktiviteter
Dag 2 Frokost Aktivitet Lunsj Aktivitet Middag Kveldsaktiviteter
Dag 3 Frokost Aktivitet Lunsj Avreise

Voksne ledere:
På alle organiserte aktiviteter stiller Mineralparken og Klatreskogen med kvalifiserte aktivitetsledere og instruktører. Allikevel kreves det et visst nærvær av voksne ledere under hele oppholdet. Dette kan selvsagt sirkuleres dere i mellom. Ellers i døgnet kreves det minst 1 voksen ansvarlig person pr. 10. elev.

Kontakt oss:
Send oss gjerne en uforpliktet mail på post@mineralparken.no eller ring (+47)37931310 for mer informasjon.

Mer informasjon: 
Last gjerne ned vår PDF med mer informasjon. Du kan laste ned HER.

Oppgraderingsmuligheter:
Vi skreddersyr denne pakken sammen med dere, og våre pakker er ment som forslag. Dere kan selv legge til eller trekke fra ting i pakken. Dere kan for eksempel oppgradere til å ha flere netter og flere aktiviteter. Ønsker dere å oppgradere sovekomforten så kan vi anbefale Yurtene våre, som er en glamorøs form for camping – også kaldt glamping. Her får man sove i senger og yurtene inneholder en liten sofagruppe og varmeovn. Dere velger selv om dere vil ha med eget sengetøy eller få det ferdig oppreid.