Klassetur

Vi har laget det perfekte opplegget for skoleklasser på klassetur! Gjør spennende aktiviteter som Klatreskogen, Boblefotball, Lazertag, Paintball, GoKart, SUP, gruvegangene, steinaktiviteter, spillehall (Mineralparken) og/eller Teambuilding.

Dere velger selv hvor mange aktiviteter dere vil inkludere. Vi har laget et forslag til oppsett for dere: merk at dette kun er ment som et forslag, og kan endres og tilpasses deres behov og ønsker.

Dag

 Kl. 09.00 Kl.
10.00
 Kl. 13.00 Kl.
14.00
Kl. 18.00 Kl.
19.00
Dag 1

Ankomst, innsjekk

Middag

Kveldsaktiviteter m/kiosk

Dag 2

Frokost

Aktivitet 1

Lunsj

Aktivitet 2

Middag

Kveldsaktiviteter m/kiosk

Dag 3 Frokost Aktivitet 3 Lunsj Avreise

Kveldsaktiviteter:
Etter middag, kan vi tilby dere frie kveldsaktiviteter, og dere har til disposisjon volleyball, minigolf, kanoer, sykkelbåter, lekeplass, rafting flåter, kjempesjakk og ringspill i tillegg til kveldsbål med pinnebrød. Dere har også hele den utvendige parken og badestranda til deres disposisjon hele kvelden.

Alle elevene har under hele oppholdet fri tilgang til tunnelgangene inne i fjellet der utstillingen er. Mange unge elsker stein, og synes det er spennende å få oppleve dette i tillegg til de andre aktivitetene.

Vi kan på kveldstid, dersom dere ønsker det, også tilby en organisert aktivitet. Vi kan anbefale Teambuiliding med forskjellige konkurrerende aktiviteter der elevene får testet seg både fysisk og mentalt, og må samarbeide for å vinne.

Overnatting:
Vi kan tilby 3 stk lavvoer. Disse er bygget tørt og komfortabelt på terrassegulv og har kort avstand til sanitæranlegg. Det er også mulighet for strømtilkobling i lavvoene.

Nyhet i 2018! Yurterparken er en luksuriøs form for camping – også kaldt glamping. Her får man sove i senger og yurtene inneholder en liten sofagruppe og varmeovn. Dere velger selv om dere vil ha med eget sengetøy eller få det ferdig oppreid.

Middag:
Middag serveres som buffet i bistroen hver dag kl. 18. Vi kan anbefale vår pizzabuffet, tacobuffet eller hamburger m/pommes frites. Vi serverer også pasta bolognese og lasagne. Middagen serveres med saft og dessert.

Frokost:
Frokosten serveres som buffet i Bistroen hver morgen mellom kl 9 og 10. Elevene smører matpakke som de spiser til lunsj. Juice og melk får de i bistroen hver dag fra kl 13.

Voksne ledere:
På alle organiserte aktiviteter stiller Mineralparken og Klatreskogen med kvalifiserte aktivitetsledere og instruktører. Allikevel kreves det et visst nærvær av voksne ledere under hele oppholdet. Dette kan selvsagt sirkuleres dere i mellom. Om elevene er under 14 år,  kreves det 1 foreldre pr. 4. barn under klatringen. Ellers i døgnet kreves det minst 1 voksen ansvarlig person pr. 10. elev.
Lurer du på noe? Send oss gjerne en uforpliktet mail på post@klatreskogen.no eller ring oss på tlf; (+47) 37 93 13 10